Home

Uitgeverij de Schildpad en de Maan I Turtle and Moon Publishers

Uitgeverij de Schildpad en de Maan I Turtle and Moon Publishers

Bernard Winsemius en Mirjam Veltman werken samen met enthousiaste, gepassioneerde mensen.

Onze kracht? Inspireren, uitdagen, kritische vragen stellen en met onverwachte invalshoeken nieuwe mogelijkheden (laten) zien.

Mensen die geraakt zijn door het leven, hun leven en dat van anderen.

Mensen die een prachtig idee hebben. Voor een boek van papier, een IBook, of een totaal andere uitingsvorm. Nieuw, informatief, verhalend, spannend, inspirerend, creatief, energiek, fris, helder en samen. De uitgeverij werkt samen met mensen die hét willen veroorzaken: een prachtig product!

Mensen die goed zijn in wat ze doen, schrijven, tekenen, ontwerpen, motiveren, verbinden, netwerken, groot dromen.

Bewust van de vele mogelijkheden … als je maar durft …

Ieder mens heeft zijn expertise, specialisme, ervaring. Professioneel en privé. De uitgeverij zoekt die mensen bij elkaar die jouw project versterken, zodat er een smeltkroes ontstaat.

Een smeltkroes aan de keukentafel, brainstormen in alle openheid en transparantie. Met een pot koffie, thee en een snurkende hond op de achtergrond. .
Uitgeverij de Schildpad en de Maan staan wij voor Bijzonder, Persoonlijk, Fris, Energie & Helder!

– Uitgeverij de Schildpad en de Maan beoordeelt de haar toegezonden manuscripten deskundig. We beseffen dat het voor een auteur erg spannend kan zijn om van ons te horen wat we ervan vinden. Je hebt je hele ziel en zaligheid in je boek gelegd, je bent er lang mee bezig geweest, je hebt geschaafd, geschrapt en herschreven, en nu komt het op de beoordeling aan. Er zijn uitgeverijen die dat hele proces uit het oogpunt van kostenbesparing afdoen met een mailtje. Dat is niet onze stijl.

– Uitgeverij de Schildpad en de Maan weet waar een auteur het over heeft. Diverse medewerkers hebben zelf een of meer boeken geschreven. We hebben niet alleen alle kennis van zaken, we kunnen alles wat een auteur meemaakt ook prima aanvoelen.

– Door ons gecontracteerde auteurs krijgen het eerste exemplaar van hun boek gratis.

– Uitgeverij de Schildpad en de Maan ziet er nauwlettend op toe dat alle bestelde boeken perfect worden afgeleverd. De printerij die dit voor ons verzorgt, is een van de weinige hoog-professionele bedrijven in Nederland op dit gebied.

– Uitgeverij de Schildpad en de Maan stelt haar auteurs geen enkele aankoopverplichting. Wij werken met printing-on-demand. Dit betekend dat je 1 boek kan bestellen, of 1000.  Bij Uitgeverij de Schildpad en de Maan investeer je eenmalig een vast bedrag voor de administratie- en registratiekosten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van extra diensten voor de PR rond je boek of bijvoorbeeld een spetterende boekpresentatie. De hoogte van deze investering bepaal je zelf: hoe meer je zelf doet rond de organisatie van je publicatie, hoe lager het bedrag. Elders moeten auteurs vaak zelf boeken afnemen en daarvoor grote bedragen neertellen. Ook bij zogenaamde ‘gratis’ concepten worden in de kleine lettertjes dure aankoop- en afnamevoorwaarden gesteld.

– Uitgeverij de Schildpad en de Maan is zich bewust van haar verantwoordelijkheid met betrekking tot het milieu. Het begrip ‘duurzaamheid’ staat bij ons voorop. Daarom gebruiken we alleen papiersoorten met minimaal het FSC-keurmerk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *